Volg ons op Facebook

Airconditioning installaties in regio Gorinchem en omstreken

TCS airconditioning is de specialist als het gaat om de installatie van airconditioning systemen. Het in Gorinchem gevestigde bedrijf heeft een grote regio functie van Gorinchem tot Zwijndrecht, Breda, Velddriel, Geldermalsen en alle plaatsen die  hier tussen liggen. TCS Airconditioningg beschikt over vakkundig en gecertificeerd team waardoor u altijd een airconditioning installatie van de hoogste kwaliteit geniet met een perfecte afwerking. TCS Airconditioning werkt enkel met eigen mensen zo heeft u een vaste installateur en korte lijnen met duidelijke communicatie.  TCS Airconditioning beschikt over eigen bussen, een grote eigen voorraad en is daarmee de one-stop shop op gebied van airconditionings.

Onze airconditioning merken en modellen

TCS airconditioning werkt uitsluitend met A-merken die geschikt zijn voor zowel de particulieren als zakelijke markt! Onze merken zijn LG, Panasonic, Mitsubishi, Daiking, Tosot en Maxicool. Van ieder merk hebben wij wand, vloer en cassette modellen airconditionings beschikbaar. Onze Single-split airconditioningsystemen zijn perfect om uw huis te verkoelen in de warme zomer maanden en duurzamer te verwarmen in de winter maanden. Ja u leest het goed met onze airconditioningsystemen ben u voordeliger uit dan het verwarmen van uw huis middels gas! U kunt bij ons terecht voor een airconditioning in appartement tot grote villa’s, woonboerderijen en bedrijfshallen of kantoren. 

TCS Airconditioning installeert een airconditioning in uw woonplaats

Tevreden klanten

Hoe andere TCS Airconditioning ervaren

Installaties bij tevreden klanten. Lees hier hun verhaal.

In 4 stappen uw installatie

Onze werkwijze

Het begint met het aanvragen van een intake en eindigt met het uitvoeren van de installatie. Jouw installatie is in 4 gemakkelijke stappen geregeld. To the point, adequaat en met kwaliteit. TCS Airconditioning

alt

Vrijblijvende intake

Plaats een aanvraag op onze website voor een vrijblijvende intake.

Intake

Tijdens de intake maken we een analyse van uw situatie en bespreken we uw wensen .

Offerte

We maken een scherpe offerte op maat met het best mogelijke voorstel.

Installatie

Bij akkoord op de offerte komen we uw airco installeren. Zo heeft u direct weer een fijn klimaat!

Onze merken

Staat uw merk er niet bij ? Dan kunt u contact op nemen met onze adviseurs. In veel gevallen kunnen wij ook uw merk leveren.