Volg ons op Facebook

Airconditioning installaties in regio Alblasserdam

Heeft u een airconditioning systeem nodig in Alblasserdam ? Dan zit u bij TCS Airconditioning helemaal goed. Onze gediplomeerde en gecertificeerde monteurs zijn zo bij u op locatie voor een intake. We bespreken uw wensen en de mogelijkheden met verschillende A-merk airconditioningsystemen die wij voeren. Een airconditioning systeem is in iedereen huis maat-werk. Daarom ontvangt u altijd een offerte op maat. Zo weet u zeker dat u een werkendsysteem heeft dat aansluit bij uw woning en tegelijkertijd nooit meer betaald dan u dat werkelijk nodig heeft.

TCS Airco is een vakkundig bedrijf dat al meer dan 20 jaar ervaring heeft met plaatsen van airconditioningsystemen. Onze ervaring en service maken dat we inmiddels in een straal 40 km bij honderden klanten onze airconditioningssystemen hebben geplaatst. Benieuwd naar wat wij voor u in Alblasserdam en omstreken kunnen betekenen? We hebben uw aanvraag in slechts 4 gemakkelijke stappen omgezet tot een installatie waar u trots op bent!

Installaties in Alblasserdam

Onze airconditioning merken en modellen

TCS airconditioning werkt uitsluitend met A-merken die geschikt zijn voor zowel de particulieren als zakelijke markt! Onze merken zijn LG, Panasonic, Mitsubishi, Daiking, Tosot en Maxicool. Van ieder merk hebben wij wand, vloer en cassette modellen airconditionings beschikbaar. Onze Single-split airconditioningsystemen zijn perfect om uw huis te verkoelen in de warme zomer maanden en duurzamer te verwarmen in de winter maanden. Ja u leest het goed met onze airconditioningsystemen ben u voordeliger uit dan het verwarmen van uw huis middels gas! U kunt bij ons terecht voor een airconditioning in appartement tot grote villa’s, woonboerderijen en bedrijfshallen of kantoren. 

Tevreden klanten

Hoe andere TCS Airconditioning ervaren

Installaties bij tevreden klanten. Lees hier hun verhaal.

In 4 stappen uw installatie

Onze werkwijze

Het begint met het aanvragen van een intake en eindigt met het uitvoeren van de installatie. Jouw installatie is in 4 gemakkelijke stappen geregeld. To the point, adequaat en met kwaliteit. TCS Airconditioning

alt

Vrijblijvende intake

Plaats een aanvraag op onze website voor een vrijblijvende intake.

Intake

Tijdens de intake maken we een analyse van uw situatie en bespreken we uw wensen .

Offerte

We maken een scherpe offerte op maat met het best mogelijke voorstel.

Installatie

Bij akkoord op de offerte komen we uw airco installeren. Zo heeft u direct weer een fijn klimaat!

Onze merken

Staat uw merk er niet bij ? Dan kunt u contact op nemen met onze adviseurs. In veel gevallen kunnen wij ook uw merk leveren.